Vakantie op een boerderij

Vakantie met een groep

Op het terrein van De Emmerdennen vindt u twee comfortabele en sfeervolle groepsaccommodaties. Het vakantiehuis is geschikt voor maximaal 14 personen, de boerderij is geschikt voor maximaal 20 personen. Beide accommodaties bieden een prachtig uitzicht op het omringende bos.

de boerderij

De boerderij is een ruime en gezellige accommodatie voor families en vriendengroepen. Bij de verbouwing is gebruik gemaakt van duurzame materialen. De muren zijn geleemd en de meubels en bedden zijn gemaakt van oud eikenhout en takken uit het bos. Dit geeft het huis een bijzondere sfeer. Er is een goed uitgeruste keuken met een gezellige bar en een woonkamer met een pelletkachel.

In de boerderij zijn 4 slaapkamers met respectievelijk 10, 3, 4 en 5 bedden. De comfortabele bedden zijn opgemaakt bij aankomst met hoogwaardig beddengoed. Elke slaapkamer beschikt over eigen douche, toilet en wastafel.

Gezellig huis voor 14 personen

In het vakantiehuis zijn 9 sfeervolle slaapkamers met in totaal 16 bedden. Op de begane grond bevinden zich 2 slaapkamers met respectievelijk 2 en 4 bedden. Boven zijn 7 slaapkamers, waarvan 4 eenpersoons- en 3 tweepersoonskamers zijn. Het huis heeft zowel boven als beneden een badkamer met douche en toilet.

In de goed uitgeruste woon- leefkeuken staat een grote tafel waar je met de hele groep aan kunt eten. Via de openslaande deuren kom je in een ruime besloten tuin. De tuin biedt een prachtig uitzicht op het omringende bos.

De inrichting van het vakantiehuis is uniek en zorgt voor een bijzondere en aangename sfeer. Het vrijstaande huis garandeert privacy en rust, wat het een ideale plek maakt voor een ontspannen verblijf met familie of vrienden.

Onze boeking

Inchecken/Uitchecken *
e-mail *
naam *
Telefoonnummer *
Gasten *